Inschrijving

Voor-inschrijving
De online voor-inschrijving voor de volgende Annendaalloop is nog niet geopend.

Na-inschrijving
Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag, tot een half uur voor de start van het betreffende onderdeel in Cultureel Centrum “De Beuk” Nieuw – Holsterweg 25 te Posterholt.

Afhalen startnummers
Startnummers en bijbehorende chip kunnen worden afgehaald op de wedstrijddag, vanaf ca. 8:30 tot een half uur voor de start van betreffend onderdeel, in: Cultureel Centrum “De Beuk” Nieuw – Holsterweg 25 te Posterholt.

Chiptiming
De elektronische tijdsregistratie vindt plaats door middel van een aan de schoen te bevestigen chip. Dit is géén z.g. Championchip. Een eigen Championchip is derhalve niet te gebruiken. Bij het passeren van de finish zal uw tijd automatisch worden geregistreerd. De chip zal bij het afhalen van het startnummer worden uitgereikt en direct na de finish weer worden ingenomen. De inschrijfkosten zijn inclusief huur van de chip. Bij de jeugdlopen en de G-loop worden geen chips gebruikt.

Let op: Indien u een wedstrijd niet uitloopt of eventueel besluit toch niet van start te gaan, dan dient u de chip toch in te leveren bij de finish!

Inschrijfkosten

Onderdeel Voor-inschrijving Na-inschrijving
Halve marathon  € 9,00  € 11,00
Kwart marathon  € 7,50  € 9,50
5 km prestatieloop  € 4,00  € 6,00
Jeugdloop 1km / 1,5km  € 2,00  € 2,50
G-loop  € 2,00  € 2,50

Atletiekunie- en Swift-atleten krijgen bij voorinschrijving een korting van € 1,00 op het inschrijfgeld, dit geldt alleen voor de Kwart en Halve marathon.

Betaling
Het inschrijfgeld dient uiterlijk 10 januari 2017 te zijn bijgeschreven op:
rekeningnummer NL40RBRB0695390082,
ten name van “Lopersgroep Posterholt”, o.v.v. uw naam.

Atletiekunie-atleten: s.v.p. atletiekunie-nummer vermelden.
Swift-atleten: s.v.p. “Swift” vermelden bij de betalingsomschrijving.

Bij deelname aan de Annendaalloop gelden de Algemene Voorwaarden