Inschrijving

Voor-inschrijving
De online voor-inschrijving voor de Annendaalloop is gesloten.

Na-inschrijving
Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag, tot een half uur voor de start van het betreffende onderdeel in Cultureel Centrum “De Beuk” Nieuw – Holsterweg 25 te Posterholt.

Kies je voor na-inschrijving, dan kun je hier alvast het formulier downloaden. Neem het vervolgens ingevuld mee naar de zaal op de wedstrijddag om je daar te laten registreren als deelnemer.

Afhalen startnummers
Startnummers en bijbehorende chip kunnen worden afgehaald op de wedstrijddag, vanaf ca. 8:30 tot een half uur voor de start van betreffend onderdeel, in: Cultureel Centrum “De Beuk” Nieuw – Holsterweg 25 te Posterholt.

Chiptiming
De elektronische tijdsregistratie vindt plaats door middel van een aan de schoen te Chipbevestigen chip. Dit is géén z.g. Championchip. Een eigen Championchip is derhalve niet te gebruiken. Bij het passeren van de finish zal uw tijd automatisch worden geregistreerd. De chip zal bij het afhalen van het startnummer worden uitgereikt en direct na de finish weer worden ingenomen. De inschrijfkosten zijn inclusief huur van de chip.

De Jeugd en G-lopers nemen óók deel met een chip!

Let op: De chip altijd weer inleveren! Oók als je de wedstrijd niet uitloopt of als je eventueel  niet van start gaat! De chips worden ingenomen bij de finish!

Bij deelname aan de Annendaalloop gelden de Algemene Voorwaarden