Inschrijving

Voor-inschrijving
De online voor-inschrijving voor de 36e Annendaalloop opent vanaf 1 november 2023.
Voorinschrijving is mogelijk tot uiterlijk 19 januari 2024, 24:00 uur, voor een voordelig tarief. Na 19 januari is alleen nog na-inschrijving mogelijk.
Inschrijftarieven vind je onder: “Inschrijfkosten

Na-inschrijving – enkel nog digitaal!
Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag, tot een half uur voor de start van het betreffende onderdeel in Dörpshoes “De Beuk” Nieuw – Holsterweg 25 te Posterholt.

Bij de na-inschrijving maken we nu de stap naar online (digitaal). 

In de loop van het Annendaalloop-weekend wordt de online na-inschrijving geopend.
Je kunt dan alsnog thuis op je gemak na-inschrijven en direct betalen.  

Registratie voor deelnemers uit Nederland en België

Registration for participants outside The Netherlands and Belgium

Controleer je registratie / Check your registration

In de Beuk is op de wedstrijddag online (digitale) na-inschrijving mogelijk. Door het scannen van de QR code of ingave van de link (URL) met behulp van je  smartphone kun je zelf online na-inschrijven en met je eigen betaal-app ook direct betalen.
Na de betaling ontvang je een email ter bevestiging van je inschrijving. Op vertoon van deze email, kun je vervolgens bij de balie ‘Na-inschrijving’ je startnummer ophalen.

Ondersteuning
Als het niet lukt dan zijn er service-mensen en een info-balie aanwezig om je te helpen.
Maar let op, deze ondersteuning kost extra tijd, is slechts beperkt mogelijk en kan tot een half uur voor de start van je onderdeel.

Afhalen startnummers
Startnummers en bijbehorende chip kunnen worden afgehaald op de wedstrijddag, vanaf ca. 8:30 tot een half uur voor de start van betreffend onderdeel, in: Dörpshoes “De Beuk” Nieuw – Holsterweg 25 te Posterholt.

Chiptiming
De elektronische tijdsregistratie vindt plaats door middel van een aan de schoen te Chipbevestigen chip. Dit is géén z.g. Championchip. Een eigen Championchip is derhalve niet te gebruiken. Bij het passeren van de finish zal uw tijd automatisch worden geregistreerd. De chip zal bij het afhalen van het startnummer worden uitgereikt en direct na de finish weer worden ingenomen. De inschrijfkosten zijn inclusief huur van de chip.

De Jeugd en G-lopers nemen óók deel met een chip!

Let op: De chip altijd weer inleveren! Oók als je de wedstrijd niet uitloopt of als je eventueel  niet van start gaat! De chips worden ingenomen bij de finish!

Bij deelname aan de Annendaalloop gelden de Algemene Voorwaarden